De club

Het is onze missie om iedereen te helpen hun doelen te behalen. De missie van de sporters van onze sportschool is dus ook onze missie. Wij streven ernaar om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Dit is alleen mogelijk door al onze kennis en ervaring toe te passen. Wij zullen dit natuurlijk ook doen, zodat iedereen zijn doelen kan behalen. Wanneer de sporters hun doelen hebben behaald, zal onze missie zijn voltooid!

Onze visie

Alles dat wij doen, doen wij vanuit onze overtuiging dat een vitaal lichaam leidt naar een vitale
mentale staat en een gelukkig leven. Wij geloven dat er in de huidige maatschappij onvergeeflijk
weinig geïnvesteerd wordt in de persoon zelf. Anderen gaan voor. Wij geloven dat wanneer jij sterk,
krachtig, energiek, mentaal en fysiek vitaal bent, de kwaliteit van jouw leven en de impact die jij kan maken op anderen significant groot is.

De sleutel tot zelfdiscipline is het vinden van een motief. Een motief zo sterk dat er geen ontkomen
aan is om het niet te doen. Familie is een goed voorbeeld. “Ik heb niet zo’n zin/energie vandaag”.
Kan voorkomen, maar wat staat er tegenover? Meer energie voor m’n kind en gezin. Ik kan een
gezonder en vrolijker persoon zijn voor de mensen om me heen. Een betere echtgenoot. Meer
energie om liefde te geven. Op het moment dat we deze waarde hechten aan onze acties is het
ondernemen van actie gemakkelijker. Herhaal dit proces zodat er een neurologische verbinding
gemaakt wordt. Dit is de reden waarom het voor sommige mensen zo makkelijk is om zich aan hun
routine te houden.

De basis

Sport is voor ons de sleutel om alle krachten te openen. Een sterk lichaam bouwen we door compound bewegingen, voornamelijk 3D oefeningen en aandacht voor de persoon zelf. Wij doen dit door een empathische, concreet eerlijke benadering. De krachtige en duurzame resultaten die bij ons gehaald worden komen voort uit onze 5 basiselementen: 

  • Belasting vs. belastbaarheid 
  • Gebruik van compound oefeningen, bodyweight maar vooral 3-dimensionaal trainen.
  • Overload te creëren
  • Supercompensatie
  • Continu differentiëren

We leggen je graag uit hoe deze vormen in harmonie zorgen voor effectieve resultaten.

De trainingen kunnen wisselen van techniek tot simpelweg beuken. In een gesprek zullen wij u adviseren wat de beste weg is tot  het behalen van uw doel. Het doel is vrijwel altijd haalbaar. Wij schetsen wat er nodig is om dit doel te behalen. Wij beloven 100% te geven.

Maak kennis met Mike

Ben je benieuwd wie de man achter Unity Gym is? Bekijk dan deze korte video over de eigenaar: Mike Amang!

Een echte sportman. Hij focust zich op jouw doelen en geeft je persoonlijke begeleiding op meer vlakken dan enkel sport. Laat je overtuigen door de ervaringen van jouw voorgangers!

De sfeer

Telkens terugkeren naar een atmosfeer dat je het idee geeft dat je in jezelf hebt geïnvesteerd en je weer een procent beter bent geworden dan de dag hiervoor? De visie die binnen de club heerst ligt in het verlengde van het perspectief dat terug te zien is tijdens de trainingen. Dit heeft geresulteerd in een cultuur die in het teken staat van vitaliteit, sportiviteit en mentaliteit. Zodoende is er binnen de club enorm veel binding tussen de leden, wat automatisch onze naam eer aan doet. 

UnityGym biedt als alle tools die nodig zijn voor het behalen van een ieders doel. Aan de hand van een één op één gesprek worden de daadwerkelijke wensen achterhaald en wordt er gekeken naar hoe men zich van startpunt A naar eindpunt Z kan transformeren. Gedurende dit traject zul je er binnen UnityGym nooit alleen voor staan. Samen met jouw trainer, maar ook met de gehele community kan er daadkrachtig aan jouw doelen worden gewerkt. Mensen differentiëren tot in de kern van elkaar en dat maakt een individu ook uniek. 

Maar het achterliggende belang dat deze mensen bij elkaar brengt blijft hetzelfde. Men is namelijk aan het investeren in zichzelf! Dit is waar wij als club voor staan: “To Create Unity.”

× Hoe kan ik je helpen?