Duo PT

Sport je liever samen? DUO PT geeft je een extra stok achter de deur. Train samen met je collega, partner, vriend of vriendin en behaal samen jullie doelstellingen. Het mooie aan DUO PT is dat je dus samen progressie kunt boeken, dit geeft al snel extra motivatie.Een ander bijkomend voordeel van DUO PT is dat de kosten natuurlijk gedeeld kunnen worden!

Hoe gaat duo training in zijn werking?

Één op één sporten met een personal trainer is niet voor iedereen weggelegd. Dit is ook niet erg, maar zijn er dan nog gelukkig nog andere opties die je kunt kiezen. Zo kun je namelijk samen met iemand gaan sporten bij ons. We hebben namelijk ook duo training. Dan krijg je samen met iemand dus instructies van een personal trainer. Het maakt dan ook niet uit met wie je komt sporten. Zo kun je namelijk samen gaan trainen met je allerbeste vriend of vriendin, of misschien wil je wel samen met je collega gaan sporten. Alles is mogelijk!

Voordelen van duo training

Er zitten ook voordelen aan duo training. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat je dus nooit alleen hoeft te gaan. Zo kun je altijd samen met een iemand komen sporten en zal je dus ook een sportbuddy hebben. Bovendien kun je elkaar ook nog eens tot het uiterst drijven door elkaar uit te dagen. Je zult van ons dus de nodige ondersteuning krijgen om je doelen te behalen, maar je hebt ook het voordeel dat je dus samen met iemand die je goed kent, kunt gaan sporten.

Maak kennis met Mike

Ben je benieuwd wie de man achter Unity Gym is? Bekijk dan deze korte video over de eigenaar: Mike Amang!

Een echte sportman. Hij focust zich op jouw doelen en geeft je persoonlijke begeleiding op meer vlakken dan enkel sport. Laat je overtuigen door de ervaringen van jouw voorgangers!

Dit vinden anderen van UnityGym

YDG movements
YDG movements
2023-11-01
Bedankt voor de geweldige persoonlijke begeleiding! De trainingen waren ontzettend gespecialiseerd en enorm divers. Ik heb de afgelopen maand veel geleerd van de personal trainingen en voel me al een stuk sterker en zelfverzekerder! 🤟🏼 Groet, Yentl
Angèle Van Leusden
Angèle Van Leusden
2023-10-26
TNX broer voor deze top avond. "Integreren in het dagelijkse leven" is mij ontzettend bij gebleven deze avond. Een handige tool voor drukwerkende mama's die toch hun doel willen halen; lekker in je vel zitten! De PT les was leerzaam, positief intensief, gezellig en de afsluiting met een potje "rondom de tafel" tafeltennis was geweldig!
Anouk B
Anouk B
2023-10-18
Unitygym is echt een hele fijne gym. Er hangt een prettige sfeer, iedereen is welkom. Veel persoonlijke aandacht. Ik vond sporten echt nooit leuk maar nu wel, ik ga nooit met tegenzin naar deze gym!
Joost Kwant
Joost Kwant
2023-09-30
Lekker maat. Heerlijk buffelen onder een leuk, gemotiveerd en ervaren team. Top!
Fabiola Gamboa
Fabiola Gamboa
2023-09-30
Great facilities & knowledgeable and committed trainers 👌🏼
Jan van Gellecum
Jan van Gellecum
2023-09-11
Top PT sessies gehad, Mike heeft veel kennis en daagt goed uit om beter te worden!
Priscilla Huisman
Priscilla Huisman
2023-04-19
Mike is een goede personal trainer met persoonlijke aandacht! Je krijgt een goede training gebaseerd op jouw doelen met gezelligheid/humor en gedetailleerde uitleg over de oefeningen, indien je dat interessant vindt natuurlijk. De personal training is gebaseerd op het sterker maken van je core en vanaf daar opbouwen. Je krijgt training op een gloednieuwe locatie met de nieuwste fitnessapparaten.
marit
marit
2023-03-24
Als stagaire bij unity gym ben ik eerst meegenomen in de trainingen om mee te kijken. Daarna ga je over in zelf pt's geven in combinatie met mee kijken met trainingen. Je wordt vrij gelaten in wat je doet en hoe je de training op zet terwijl er wel begeleiding wordt gegeven. Ook wordt je mee genomen in het opbouw proces van de club en ben je echt een onderdeel van het team.
× Hoe kan ik je helpen?