Het metamorfose programma

Vanuit jarenlange ervaring van coaching en training onder onze trainers is er een uniek programma gecreëerd: Het Metamorphose Programma. In dit programma word je getraind en gecoacht om krachtige resultaten te behalen in het kader van gezondheid en vitaliteit op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Je zal transformeren d.m.v. je oude ik los te laten en de krachtige nieuwe jij in kaart te brengen.Dit programma kan tevens worden gecombineerd met een nieuw en uniek programma dat in het teken staat van voeding.

De basis

Beginnen met sporten is dus vaak het moeilijkst, maar om het dan ook door te blijven zetten zal ook niet makkelijk zijn. Gelukkig zal je er met het metamorfose programma ook niet alleen voor staan. Je hebt te allen tijde een personal trainer aan je zijde die jou steunt en helpt met het sporten.

De voordelen van een Personal trainer Amersfoort

Unity Gym is dé sportschool van Amersfoort. Wij hebben een groot aantal gecertificeerde personal trainers in dienst die jou bij kunnen staan in de sportschool. Tegenwoordig hoeft dit niet altijd persoonlijk te zijn, maar kan het ook online.

Begin meteen goed

Dit is misschien wel de belangrijkste reden waarom je een fitnesscoach wilt inhuren. Veel mensen hebben lang niets aan sport gedaan of sommigen zelfs helemaal nooit. Dan is een personal trainer bij uitstek geschikt om een goede en sterke fitness basis te leggen. Onze ervaren coach leert je meteen vanaf het begin de juiste houding en uitvoering, en je krijgt direct feedback als het nodig is. Als je in het begin de oefeningen al slecht uitvoert kan dit op de langere termijn erg slecht zijn voor de gezondheid. Daarnaast is het dan ook lastiger om later de oefeningen weer correct uit te voeren.

Plan een gratis consult!

Beginnen met sporten is dus vaak het moeilijkst, maar om het dan ook door te blijven zetten zal ook niet makkelijk zijn. Gelukkig zal je er met het metamorfose programma ook niet alleen voor staan. Je hebt te allen tijde een personal trainer aan je zijde die jou steunt en helpt met het sporten.

Dit vinden anderen van UnityGym

YDG movements
YDG movements
2023-11-01
Bedankt voor de geweldige persoonlijke begeleiding! De trainingen waren ontzettend gespecialiseerd en enorm divers. Ik heb de afgelopen maand veel geleerd van de personal trainingen en voel me al een stuk sterker en zelfverzekerder! 🤟🏼 Groet, Yentl
Angèle Van Leusden
Angèle Van Leusden
2023-10-26
TNX broer voor deze top avond. "Integreren in het dagelijkse leven" is mij ontzettend bij gebleven deze avond. Een handige tool voor drukwerkende mama's die toch hun doel willen halen; lekker in je vel zitten! De PT les was leerzaam, positief intensief, gezellig en de afsluiting met een potje "rondom de tafel" tafeltennis was geweldig!
Anouk B
Anouk B
2023-10-18
Unitygym is echt een hele fijne gym. Er hangt een prettige sfeer, iedereen is welkom. Veel persoonlijke aandacht. Ik vond sporten echt nooit leuk maar nu wel, ik ga nooit met tegenzin naar deze gym!
Joost Kwant
Joost Kwant
2023-09-30
Lekker maat. Heerlijk buffelen onder een leuk, gemotiveerd en ervaren team. Top!
Fabiola Gamboa
Fabiola Gamboa
2023-09-30
Great facilities & knowledgeable and committed trainers 👌🏼
Jan van Gellecum
Jan van Gellecum
2023-09-11
Top PT sessies gehad, Mike heeft veel kennis en daagt goed uit om beter te worden!
Priscilla Huisman
Priscilla Huisman
2023-04-19
Mike is een goede personal trainer met persoonlijke aandacht! Je krijgt een goede training gebaseerd op jouw doelen met gezelligheid/humor en gedetailleerde uitleg over de oefeningen, indien je dat interessant vindt natuurlijk. De personal training is gebaseerd op het sterker maken van je core en vanaf daar opbouwen. Je krijgt training op een gloednieuwe locatie met de nieuwste fitnessapparaten.
marit
marit
2023-03-24
Als stagaire bij unity gym ben ik eerst meegenomen in de trainingen om mee te kijken. Daarna ga je over in zelf pt's geven in combinatie met mee kijken met trainingen. Je wordt vrij gelaten in wat je doet en hoe je de training op zet terwijl er wel begeleiding wordt gegeven. Ook wordt je mee genomen in het opbouw proces van de club en ben je echt een onderdeel van het team.
× Hoe kan ik je helpen?