Met UnityGym een nieuw level van trainen ontdekt!

Helaas door de corona periode de structuur van het sporten verloren. Samen met Mike heb ik weer de flow te pakken gekregen! Heerlijk om weer krachtiger te worden. Niet alleen door weer ritme te hebben in het trainen, maar Mike laat mij veel kleine waardevolle dingen ervaren tijdens de trainingen die een enorm positieve rol spelen in mijn resultaat! En dat terwijl de focus niet eens ligt bij resultaat, maar gewoon lekker sporten. Met deze nieuwe bundel aan informatieve tools kan ik de draad weer zelf oppakken, maar zal zeker nog een keer langskomen!

Bedankt UnityGym & Mike!

Als ex-topsporter ben ik na een zware knieblessure mijn motivatie in het sporten verloren. Door de professionele en variërende trainingen bij Unity Gym heb ik deze weer helemaal teruggevonden. De trainers helpen mij op lichamelijk en mentaal vlak vooruit. Ik heb mezelf lang niet zo goed gevoeld!

Bij Unity Gym heb ik ontdekt dat ik meer aankan dan ik denk. Dat heeft m’n zelfvertrouwen echt een boost gegeven. Ik vind het fijn dat ik zowel word gepusht om m’n grenzen te verleggen als word geholpen met het bewaken ervan. De combinatie van de grootste lol en serieuze gesprekken maken dat ik me er helemaal thuis voel. Niet gedacht dat ik er ooit van zou balen als ik een keertje niet kan trainen… Is m’n wilskrachtspier dus blijkbaar ook gegroeid

Ik krijg nu sinds ongeveer 5 maanden personal training bij UnityGym en het heeft een super wending op mijn leven. Naast dat ik richting mijn doel werk van mijn fysieke uiterlijk voel ik me ook veel beter in mijn vel en ben minder vaak ziek. Deze doelen behaal ik met het top personeel van UnityGym die allemaal erg open en verwelkomend zijn en heb het daarbij erg naar mijn zin en veel lol. Top dat dit onderdeel van mijn leven mag zijn.

 

Wij zijn met ons gezin begonnen bij UnityGym. Onze intentie was om fit te blijven en bepaalde doelen te halen. Mike en zijn team hebben ons met hun professionele plan ontzettend goed begeleid hierin. UnityGym is veel meer dan alleen personal training op het fysieke gedeelte. Wij voelen ons thuis bij Mike en zijn team en zullen door blijven gaan met hun aanbod in small groups.

Claartje:

UnityGym is de plek waar ik sporten weer leuk ben gaan vinden. De duo trainingen zijn professioneel, intensief, doelgericht en leerzaam vormgegeven. Fysiek en mentaal heb ik in één jaar tijd behoorlijke winst behaald. Het is een plek waar ik mij fijn voel. Ik voel mij energieker en krachtiger dan ooit!

Daphne:

Sinds ruim een jaar bij unity gym, en een echt ritme kunnen vinden. PT afwisselen met vrij trainen en een pittige workout in de week, uiteraard samen met mijn sportmaatje Claar, ik ben sterker en meer in balans. Ik voel me welkom in de gym en vrij genoeg om elke keer een stapje verder te gaan en te proberen, dat duwtje en de begeleiding van Mike is top!

× Hoe kan ik je helpen?