Personal Training Amersfoort

Lekker keihard aan jouw doelen werken door vakkundig en slim te trainen? Aan de hand van hoe jouw week eruit ziet maken wij het beste persoonlijke sportplan voor jou! Daarnaast zorgen wij ervoor dat de trainingen altijd leuk en vernieuwend zijn, maar toch direct aansluiten op jouw doel!

Heb ik dat nodig?

De populariteit van personal trainers is de afgelopen jaren flink gestegen. Deze stijging zette zich al in voor de hele corona pandemie en heeft tijdens deze crisis een explosieve groei doorgemaakt. Toch blijven nog veel mensen met de vraag worstelen of een personal trainer goed voor ze is of niet. Wij benoemen hier de voordelen van het inhuren van een persoonlijke instructeur bij Unity Gym.

De voordelen van een Personal trainer Amersfoort

Unity Gym is dé sportschool van Amersfoort. Wij hebben een groot aantal gecertificeerde personal trainers in dienst die jou bij kunnen staan in de sportschool. Tegenwoordig hoeft dit niet altijd persoonlijk te zijn, maar kan het ook online.

Begin meteen goed

Dit is misschien wel de belangrijkste reden waarom je een fitnesscoach wilt inhuren. Veel mensen hebben lang niets aan sport gedaan of sommigen zelfs helemaal nooit. Dan is een personal trainer bij uitstek geschikt om een goede en sterke fitness basis te leggen. Onze ervaren coach leert je meteen vanaf het begin de juiste houding en uitvoering, en je krijgt direct feedback als het nodig is. Als je in het begin de oefeningen al slecht uitvoert kan dit op de langere termijn erg slecht zijn voor de gezondheid. Daarnaast is het dan ook lastiger om later de oefeningen weer correct uit te voeren.

Motivatie en ondersteuning

Eén van de moeilijkste aspecten van het beginnen met trainen is de motivatie behouden. Iedereen is in het begin altijd gemotiveerd, maar in heel veel gevallen valt deze motivatie weg. En dat is een hele logische reactie. Maar juist als je een verplichting aangaat met een persoonlijke trainer wordt de drempel om niet te gaan een stuk hoger. Onze personal trainers zien het ook als hun taak om de klanten gemotiveerd te houden. Een personal trainer Amersfoort staat altijd klaar om je te ondersteunen als je wat motivatieproblemen krijgt.

Training gespecificeerd op jouw lichaam

De gecertificeerde personal trainers van Unity Gym beschikken over de juiste wetenschappelijk bewezen kennis van allerlei verschillende soorten lichamen en kunnen de training specifiek aanpassen aan jouw lichaam en wensen. Een goede instructeur heeft snel genoeg door wat wel en wat niet voor jou werkt. De trainer kan snel het trainingsschema of de oefeningen aanpassen als hij of zij denkt dat het nodig is om de gewenste resultaten te behalen.

Dit vinden anderen van UnityGym

YDG movements
YDG movements
2023-11-01
Bedankt voor de geweldige persoonlijke begeleiding! De trainingen waren ontzettend gespecialiseerd en enorm divers. Ik heb de afgelopen maand veel geleerd van de personal trainingen en voel me al een stuk sterker en zelfverzekerder! 🤟🏼 Groet, Yentl
Angèle Van Leusden
Angèle Van Leusden
2023-10-26
TNX broer voor deze top avond. "Integreren in het dagelijkse leven" is mij ontzettend bij gebleven deze avond. Een handige tool voor drukwerkende mama's die toch hun doel willen halen; lekker in je vel zitten! De PT les was leerzaam, positief intensief, gezellig en de afsluiting met een potje "rondom de tafel" tafeltennis was geweldig!
Anouk B
Anouk B
2023-10-18
Unitygym is echt een hele fijne gym. Er hangt een prettige sfeer, iedereen is welkom. Veel persoonlijke aandacht. Ik vond sporten echt nooit leuk maar nu wel, ik ga nooit met tegenzin naar deze gym!
Joost Kwant
Joost Kwant
2023-09-30
Lekker maat. Heerlijk buffelen onder een leuk, gemotiveerd en ervaren team. Top!
Fabiola Gamboa
Fabiola Gamboa
2023-09-30
Great facilities & knowledgeable and committed trainers 👌🏼
Jan van Gellecum
Jan van Gellecum
2023-09-11
Top PT sessies gehad, Mike heeft veel kennis en daagt goed uit om beter te worden!
Priscilla Huisman
Priscilla Huisman
2023-04-19
Mike is een goede personal trainer met persoonlijke aandacht! Je krijgt een goede training gebaseerd op jouw doelen met gezelligheid/humor en gedetailleerde uitleg over de oefeningen, indien je dat interessant vindt natuurlijk. De personal training is gebaseerd op het sterker maken van je core en vanaf daar opbouwen. Je krijgt training op een gloednieuwe locatie met de nieuwste fitnessapparaten.
marit
marit
2023-03-24
Als stagaire bij unity gym ben ik eerst meegenomen in de trainingen om mee te kijken. Daarna ga je over in zelf pt's geven in combinatie met mee kijken met trainingen. Je wordt vrij gelaten in wat je doet en hoe je de training op zet terwijl er wel begeleiding wordt gegeven. Ook wordt je mee genomen in het opbouw proces van de club en ben je echt een onderdeel van het team.

Maak kennis met Mike

Ben je benieuwd wie de man achter Unity Gym is? Bekijk dan deze korte video over de eigenaar: Mike Amang!

Een echte sportman. Hij focust zich op jouw doelen en geeft je persoonlijke begeleiding op meer vlakken dan enkel sport. Laat je overtuigen door de ervaringen van jouw voorgangers!

Deskundig voedingsadvies

Onze personal trainers weten precies welke voeding en welke voedingssupplementen bij jouw work-out passen. Zij weten welke voeding helpt om de gestelde doelen sneller te bereiken en welke de prestaties doen bevorderen. Ze zullen adviseren over welke voedingsmiddelen het beste geconsumeerd kunnen worden tijdens en na de trainingen. Dat geldt tevens ook voor de dagen waarop er niet getraind wordt. Dit hele voedingspatroon is net zo belangrijk als de training zelf.

Het einde van de pandemie is in zicht en alles gaat langzamerhand weer open. Dit is het juiste moment om het trainen (weer) op de pakken. En om dat goed te doen staan de trainers van Unity Gym voor je klaar om jou te begeleiden door middel van personal training in Amersfoort!

× Hoe kan ik je helpen?