Wat kunt u van ons verwachten?

Voor eens écht resultaat behalen door daadwerkelijk de dingen te doen die leiden naar jouw doel? Het is tijd om te transformeren! Wij UnityGym zijn veel opties mogelijk. Deze bespreken we graag met jou om een passend traject vorm te geven. Wij geven onze 100%! Geef jij dit ook?

Een groter geheel

Voordat je begint met het aanleren van je gezonde gewoontes moet je voor jezelf goed hebben bedacht waarom je dat wilt doen. Wat is je motivatie? Een simpel ‘goed voornemen’ voor het nieuwe jaar om meer naar onze sportschool in Amersfoort te gaan is vaak niet genoeg als motivatie. Probeer de gewoonte een onderdeel te maken van een groter geheel. Zie het bijvoorbeeld als onderdeel van een algehele gezondere levensstijl door het te combineren met een goed dieet- en slaapritme. Door het plan te betrekken bij een groter geheel wordt het makkelijker om deze gezonde gewoonten jezelf eigen te maken.

Gratis Intake

Maak kennis met Mike

Ben je benieuwd wie de man achter Unity Gym is? Bekijk dan deze korte video over de eigenaar: Mike Amang!

Een echte sportman. Hij focust zich op jouw doelen en geeft je persoonlijke begeleiding op meer vlakken dan enkel sport. Laat je overtuigen door de ervaringen van jouw voorgangers!

Over Unity Gym

Wat klanten van ons vinden

 • 5 star review  Het is een geweldig gym met vriendelijk personeel die weten waar zij het over hebben! De sfeer is ook super

  thumb Sam Ray

  5 star review  UnityGym heeft naar mijn mening alleen maar goede trainers! Ze weten goed hoe ze me moeten motiveren en doen dit ieder op hun eigen manier, maar je ziet zeer duidelijk... Lees verder

  thumb Berend-Jan Otten

  5 star review  Erg positive en gezellige sfeer. De trainers zijn erg goed in wat ze doen! 🙂

  thumb Saskia Fennis
 • 5 star review  Voor een 3 daagse training heb ik UnityGym ingehuurd. In de 3 daagse stond centraal dat beperkingen om bepaalde acties te ondernemen uit jezelf komen. Om deze aan te kunnen... Lees verder

  thumb Elvira Brouwer

  5 star review  Best Gym in the Amersfoort Area !

  thumb Sven Eissens

  5 star review  UnityGym heeft een professioneel team dat mij helpt om mijn doelen te bereiken. Vriendelijke gepassioneerd en een lichte push op het moment dat ik dat nodig heb. Tot snel weer!!💪🏻🤩👀

  thumb Anne-Marie Van Der Lee
 • 5 star review  Laatst een lesje meegedraaid; hele fijne sportschool! Helaas voor mij toch te ver weg.

  thumb Chester van der Gijp

  5 star review  Mike is een goede personal trainer met persoonlijke aandacht! Je krijgt een goede training gebaseerd op jouw doelen met gezelligheid/humor en gedetailleerde uitleg over de oefeningen, indien je dat interessant... Lees verder

  thumb Priscilla Huisman

  5 star review  Fijne begeleiding, je wordt gekoppeld aan een trainer die bij je karakter past. Ze letten goed op houding en ook de juiste manier van uitvoeren van de oefeningen. Kortom top

  thumb Amy De Graaf
 • 5 star review  Een pas geopende sportschool met ontzettend veel uitstraling en expertise. Het voelt werkelijk waar als thuiskomen. De trainers zijn erg professioneel en voeren een gezonde combinatie tussen enerzijds hard werken... Lees verder

  thumb Cem Bundy

Maak een planning voor regelmatig sporten in Amersfoort

Stap één is gezet; het goede voornemen is er en je weet waarom je meer wilt gaan sporten en waarom je deze gezonde gewoonte ook daadwerkelijk bij wilt houden. Dan is het verstandig om vervolgens een actieplan te maken. In deze planning komen vele aspecten naar voren; van het tijdstip dat je het beste kunt sporten tot hoe je bepaalde verleidingen weerstaat. Ieder persoon is anders, dus een planning is ook altijd zeer persoonlijk. Een personal trainer is gespecialiseerd in het uitstippelen van deze plannen en heeft veel ervaring met de verschillende soorten karakters van de mensen. Een professionele planning maken met hulp van een ervaren personal coach is een stap in de goede richting naar het aanleren van nieuwe gewoonten. Wil je gericht sporten Amersfoort? Unity Gym helpt mensen om hun persoonlijke doelen te behalen.

Verander jouw leefstijl

Het volgende dat heel belangrijk is, is om eerlijk en realistisch te zijn naar jezelf toe. Als je al een tijd niets aan je gezondheid gedaan hebt, om wat voor reden dan ook, dan is het niet verstandig om meteen volle bak aan de toestellen te gaan hangen. Pas bijvoorbeeld op met meteen vanaf dag één elke dag te gaan sporten in Amersfoort. Dit verhoogt namelijk het risico op blessures, maar ook op een burn-out en verveling. Focus je niet op de korte termijn resultaten, het is belangrijk dat je voor jezelf weet dat dit een langere termijn project is. Een gewoonte aanleren gaat namelijk niet over één nacht ijs. Samen met het advies van onze ervaren coaches maak je een plan om het langzaam en met kleine beetjes op te bouwen. Zorg ervoor dat de doelen realistisch en haalbaar blijven.

De beste work-out is in onze sportschool in Amersfoort!

Niet iedereen vindt de sportschool leuk en dat is natuurlijk prima. Dat betekent niet meteen dat er niet iets leuks en motiverends te vinden is voor die persoon. Ook hierin kunnen Unity Gym en de personal trainers een belangrijke rol spelen. Samen ga je uitzoeken wat je leuk vindt en dat ook nog past bij de doelen die je gesteld hebt. Het hoeft niet altijd alleen maar met toestellen te zijn, het kunnen ook groepslessen of andere trainingen zijn. Zoals CrossFit, boksen of spinning. Of probeer een trainingsmaatje te vinden waarvan je weet dat je elkaar niet alleen gaat vergezellen tijdens de trainingen, maar ook motiveren. Het belangrijkste is dat je er voldoening uithaalt en dat je het leuk vindt. Dat vergroot de kans dat de routine er sneller in zit en dat de resultaten sneller zichtbaar zullen zijn.

Inschrijven

Raak niet ontmoedigd

Er zal tijdens het proces heus wel eens wat fout gaan of een kleine terugslag zijn. Misschien heb je een keer een training gemist of heb je een keer een paar drankjes extra gedaan. Dat hoeft geen probleem te zijn. Belangrijk is om je op dat moment niet te focussen op de tegenslagen, maar je te richten op je langetermijndoelen. Want als je het vanuit dat perspectief bekijkt zal een gemiste training geen grote negatieve gevolgen hebben. Leg de focus dus meteen op de volgende work-out bij ons in de sportschool in Amersfoort.

En als je er na een kleine terugslag weer lekker in zit kun je jezelf misschien een leuke beloning geven. Misschien een nieuwe trainingsoutfit of nieuwe schoenen.

join us now

Meet the team

Logo Saskia

Hannah
Trainer

MEER INFO
Mike

Mike
Eigenaar/Trainer

MEER INFO
Logo Saskia

Saskia
Trainer

MEER INFO
Cem

Cem
Trainer

MEER INFO
Ferenz

Ferenz
Trainer

MEER INFO
Koos

Koos
Trainer

MEER INFO

Onze visie

Training

Alles dat wij doen, doen wij vanuit onze overtuiging dat een vitaal lichaam leidt naar een vitale mentale staat en een gelukkig leven. Wij geloven dat er in de huidige maatschappij onvergefelijk weinig geïnvesteerd wordt in de persoon zelf. Anderen gaan voor. Wij geloven dat wanneer jij sterk, krachtig, energiek, mentaal en fysiek vitaal bent, de kwaliteit van jouw leven en de impact die jij kan maken op andere significant groot is.

De sleutel tot zelfdiscipline is het vinden van een motief. Een motief zo sterk dat er geen ontkomen aan is om het niet te doen. Familie is een goed voorbeeld. “Ik heb niet zo’n zin/energie vandaag”. Kan voorkomen, maar wat staat er tegenover? Meer energie voor m’n kind en gezin. Ik kan een gezonder en vrolijker persoon zijn voor de mensen om me heen. Een betere echtgenoot. Meer energie om liefde te geven. Op het moment dat we deze waarde hechten aan onze acties is het ondernemen van actie gemakkelijker. Herhaal dit proces zodat er een neurologische verbinding gemaakt wordt. Dit is de reden waarom het voor sommige mensen zo makkelijk is om zich aan hun routine te houden.

Sport is voor ons de sleutel om alle krachten te openen. Een sterk lichaam bouwen we door compound bewegingen, voornamelijk 3-D oefeningen en aandacht voor de persoon zelf. Wij doen dit door een empathische, concreet eerlijke benadering. De krachtige en duurzame resultaten die bij ons behaald worden komen voort uit onze 5 basis elementen:

 • Belasting vs. belastbaarheid
 • Gebruik van compound oefeningen, bodyweight en 3-dimensionaal trainen.
 • Overload te creëren
 • Supercompensatie
 • Continu differentiëren

We leggen je graag uit hoe deze vormen in harmonie zorgen voor effectieve resultaten.

De trainingen kunnen wisselen van techniek tot simpelweg beuken. In een gesprek zullen wij u adviseren wat de beste weg is tot het behalen van uw doel. Het doel is vrijwel altijd haalbaar. Wij schetsen wat er nodig is om dit doel te behalen. Wij beloven 100% te geven.

Sportclub

Telkens terugkeren naar een atmosfeer dat je het idee geeft dat je in jezelf hebt geinvesteerd en je weer een procent beter bent geworden dan de dag hiervoor? De visie die binnen de club heerst ligt in het verlengde van het perspectief dat terug te zien is tijdens de trainingen. Dit heeft geresulteerd in een cultuur die in het teken staat van vitaliteit, sportiviteit en mentaliteit. Zodoende is er binnen de club enorm veel binding tussen de leden zelf wat automatisch onze naam eer aan doet.

UnityGym biedt als het ware alle tools die nodig zijn voor het behalen van een ieders doelen. Aan de hand van een één op één gesprek worden de daadwerkelijke wensen achterhaald en wordt er gekeken naar hoe men zich van startpunt A naar eindpunt Z kan transformeren. Gedurende dit traject zul je er binnen UnityGym nooit alleen voor staan. Samen met jouw trainer, maar ook met de gehele community kan er daadkrachtig aan jouw doelen worden gewerkt. Mensen differentieren tot in de kern van elkaar en dat maakt een individu ook uniek.

Maar het achterliggende belang dat deze mensen bij elkaar brengt blijft hetzelfde. Men is namelijk aan het investeren in zichzelf! Dit is waar wij als club zijnde voor staan: “To Create Unity.”

Volg ons!