Unity Gym in het kort

Voor je bij ons komt trainen wil je natuurlijk wel weten met wie je te maken hebt. Dat is ook niet gek. Bij Unity Gym hebben we namelijk vijf personal trainers lopen die allemaal klaar staan om jou te helpen.

join us now

Meet the team

Logo Saskia

Hannah
Trainer

MEER INFO
Mike

Mike
Eigenaar/Trainer

MEER INFO
Logo Saskia

Saskia
Trainer

MEER INFO
Cem

Cem
Trainer

MEER INFO
Ferenz

Ferenz
Trainer

MEER INFO
Koos

Koos
Trainer

MEER INFO

Wat klanten van ons vinden

 • 5 star review  Het is een geweldig gym met vriendelijk personeel die weten waar zij het over hebben! De sfeer is ook super

  thumb Sam Ray

  5 star review  Fijne begeleiding, je wordt gekoppeld aan een trainer die bij je karakter past. Ze letten goed op houding en ook de juiste manier van uitvoeren van de oefeningen. Kortom top

  thumb Amy De Graaf

  5 star review  UnityGym heeft een professioneel team dat mij helpt om mijn doelen te bereiken. Vriendelijke gepassioneerd en een lichte push op het moment dat ik dat nodig heb. Tot snel weer!!đŸ’ȘđŸ»đŸ€©đŸ‘€

  thumb Anne-Marie Van Der Lee
 • 5 star review  Een pas geopende sportschool met ontzettend veel uitstraling en expertise. Het voelt werkelijk waar als thuiskomen. De trainers zijn erg professioneel en voeren een gezonde combinatie tussen enerzijds hard werken... Lees verder

  thumb Cem Bundy

  5 star review  Erg positive en gezellige sfeer. De trainers zijn erg goed in wat ze doen! 🙂

  thumb Saskia Fennis

  5 star review  Laatst een lesje meegedraaid; hele fijne sportschool! Helaas voor mij toch te ver weg.

  thumb Chester van der Gijp
 • 5 star review  UnityGym heeft naar mijn mening alleen maar goede trainers! Ze weten goed hoe ze me moeten motiveren en doen dit ieder op hun eigen manier, maar je ziet zeer duidelijk... Lees verder

  thumb Berend-Jan Otten

  5 star review  Voor een 3 daagse training heb ik UnityGym ingehuurd. In de 3 daagse stond centraal dat beperkingen om bepaalde acties te ondernemen uit jezelf komen. Om deze aan te kunnen... Lees verder

  thumb Elvira Brouwer

  5 star review  Best Gym in the Amersfoort Area !

  thumb Sven Eissens
 • 5 star review  Mike is een goede personal trainer met persoonlijke aandacht! Je krijgt een goede training gebaseerd op jouw doelen met gezelligheid/humor en gedetailleerde uitleg over de oefeningen, indien je dat interessant... Lees verder

  thumb Priscilla Huisman
join us now

Meet the team

Hannah
Trainer

“If my mind can conceive it, and my heart can believe it—then I can achieve it.”

Ik ben ervan overtuigd dat alles waar ik in geloof, ik ook daadwerkelijk kan behalen. Dat is ook hoe ik mijn leven probeer ik te richten. Ik zie mezelf dan ook als belichaming van dit citaat. Meer over mij? Klik hier!

Meer info

Op jonge leeftijd ben ik gestart met krachttraining om mijn energie kwijt te kunnen. Ik merkte al snel dat ik er meer zelfvertrouwen en discipline van kreeg en dat gaf mij de motivatie om door te gaan.

Later ben ik in verschillende sportscholen les gaan geven in de vorm van Ă©Ă©n-op-Ă©Ă©n training, maar ook Ă©Ă©n-op-twee-, small-grouptraining en BBB groepslessen.

Door mijn energieke manier van lesgeven, ervaring en humor vinden mensen het leuk om bij mij te trainen. Keihard knallen maar ook tijd voor een dolletje vind ik belangrijk tijdens een training. Ik wil mijn klanten zowel fysiek als mentaal sterker maken. Discipline, voeding, grenzen verleggen, je eigen lichaam leren kennen en voornamelijk plezier hebben in wat je doet; dit alles is van belang bij het behalen van je doelen. En dat wil ik graag overbrengen aan de mensen die ik train. UnityGym is een zeer motiverende plek om zowel te trainen als te werken. Wij leggen de lat hoog en blijven onszelf zowel fysiek als mentaal ontwikkelen.

Unitygym is een exceptionele club waar ik met mijn ervaring ervoor kan zorgen dat mensen zowel kunnen revalideren, het beste uit zichzelf kunnen halen Ă©n kunnen presteren. Ons team is krachtig en biedt veel kennis en ervaring om die ultieme vraag te beantwoorden: ‘Hoe krijgen wij jou vitaler op de meest efficiĂ«nte manier?’

Dagelijks train ik verschillende klanten met uiteenlopende doelen: afvallen, conditieverbetering en het vergroten van spiermassa, om  maar een aantal dingen te noemen. Ik hoop je daarom snel in onze gym te ontmoeten zodat we samen een plan kunnen ontwikkelen en lekker aan de slag kunnen gaan!

Mike

Mike
Eigenaar/Trainer

 • Doorzettend tot de taak voldaan is. En door!
 • Oprechte wil om waarde te brengen.
 • Een juiste balans tussen aanpak gericht op de kern en het individu.
 • Ondernemend en niet bang om nieuwe onbehandelde paden te nemen of de status quo uit te dagen.
 • Geduldig en zorgzaam in de omgang met andere.
Meer info

Mijn naam is Mike en ben de medeoprichter van Unity Gym!

Al sinds ik 19 ben weet ik dat op een missie ben om mensen te helpen hun sterkste versie van hunzelf te creëren. 

Dit doe ik binnen verschillende eigen opgezette bedrijven. Meer over mij? Klik je hieronder â˜ș.

Het zal niet de eerste keer zijn dat iemand vertelt over het altijd al samenhangende spel tussen sport en de persoon.

Al vanaf kinds af aan kon ik nooit stil zitten! Daarom heb ik in mijn tiener jaren drie sporten wekelijks zeer intensief beoefend. Vanaf mijn 8e begon ik al met mezelf te ontwikkelen als Judoka, speelde ik basketbal en was ik te vinden in winkelcentra om te breakdancen. Ja, de vloeren zijn altijd ideaal daarvoor! Daarnaast was ik het meeste buiten te vinden om te voetballen of wat dan ook in de buurt. Kortom: van een beetje sport ben ik nooit vies geweest.

Als personal trainer starten doe je niet zomaar. Je moet een bloeddorstige affiniteit hebben met het willen helpen van mensen. Toen ik achttien was en naar het sportcollege ging was ik hier uiteraard nog niet zelf bewust van. Maar, het zat er al wel in.

In deze jaren ben ik enorm zoekende geweest. Voor mij was sporten als een tweede natuur. Vandaar dat velen met dezelfde passie voor sport kiezen voor een sportopleiding. Echter (en gelukkig) komen we er al snel achter dat de distinctie tussen het beoefenen van- en het les geven in een sport, twee totaal verschillende werelden zijn.

In deze periode beoefende ik mijn jeugdsporten al niet meer. Fitness kwam op mijn pad. Toegankelijk en matchende met waar mijn zoektocht waar ik me in bevond. In de sportschool kon ik voor het eerst een competitie met mezelf houden. Mezelf zien verbeteren! Het mooie van een traject aangaan om jezelf vitaler en krachtiger op te bouwen is dat het een eerlijk proces is. Iets wat in de huidige tijd moeilijk te vinden is. Wanneer jij de dingen doet die belangrijk zijn en aansluiten om jouw doel te behalen, dan haal je die.

Zo begon ik op een magere 58 kg op met een lengte van 1.83 op de leeftijd van 18. Grapjes werden gemaakt zoals “doe ’t raam dicht, anders zijn we Mike kwijt”. Ik kon hier prima om lachen. Het was immers ook zo. Nu, na elf jaar trainen is dit niet meer de realiteit. Op dit moment ben ik 30 en tik ik de 100kg aan! Iets wat ik me nooit had kunnen voorstellen. 

Voor mij is mensen helpen ondertussen de fundatie waaruit ik mijn acties onderneem. Het genoegen ervaren om mensen écht van waarde te kunnen zijn om zichzelf vitaler en de krachtigste versie van zichzelf te laten worden. Wat zowel vruchten afwerpt binnen als buiten de sportschool is hetgeen waarin ik mijn passie heb gevonden! 

Daarom is Unity Gym gestart met een missie & visie om te laten zien dat personal training om meer gaat dan alleen simpelweg een uurtje sport en “groter” of “slanker” worden. Oprechte aandacht voor de klant vanuit alle trainers in de gym om jou je doel te laten behalen. Op een manier die bij jou past. En dit kan alleen met de juiste mensen! 

Unity Gym is er klaar voor! We horen met liefde en aandacht over jouw sportvraag en doel. En geheel vrijblijvend, want we willen dat de klant ervaart wie we zijn en wat we hebben opgebouwd en vanuit  daar zelf de keuze maakt met ons aan de slag te gaan. Zoals al zo vele anderen gedaan hebben.

Saskia
Trainer

 • Niet opgeven tot de taak goed is afgerond
 • Werkt graag samen
 • Wilt graag het beste voor anderen
 • Is creatief
 • Houd van humor, komt nooit een dag door zonder anderen aan het lachen te maken.
Meer info

Hey! Mijn naam is Saskia, ik ben Ă©Ă©n van de nieuwste aanwinsten van Unity Gym!

Al vanaf kleins af aan heb ik een grote passie voor mensen helpen hun leven te verbeteren en ben ik altijd al graag actief bezig geweest.
Meer over mij weten? Klik hier onder 🙂 !

Een aantal jaar geleden begon ik met een Game Design opleiding. Ik wilde hiermee twee van mijn grootste passies samenvoegen: mensen helpen en art maken. Ik had het doel om games te maken die mensen zou helpen hun leven te verbeteren, maar ik kwam erachter dat dat de markt daar nog niet klaar voor was. Naast mijn studie was ik vaak in de sportschool. Daar voelde ik mij steeds gelukkiger en meer thuis. Ik realiseerde me dat fitness is iets wat ik zeker weten leuk vind én iets waarmee ik mensen mee kan helpen. Hierdoor ben ik stappen gaan ondernemen om personal trainer te worden! Mijn nieuwe doel werd niet alleen mensen helpen, maar ook mensen laten zien dat sporten leuk is en dat het proces om fitter te worden en fit te blijven niet zo eng is als dat het kan lijken. Wat voor mij ook belangrijk is, is dat ik dit kan doen met een oprechte lach op mijn gezicht en een goed gevoel wanneer ik naar huis ga. 

Ik heb bij Unity Gym een team gevonden met dezelfde passie en visie voor mijn toekomst. Unity Gym staat voor persoonlijke groei en de sterkste persoon worden zowel binnen als buiten de sportschool! Deze visie trekt dit leuke bedrijf door bij zowel de klanten als het team!  Daarom voelt Unity Gym voor mij als dé plek om mijn energie & tijd in te investeren! 

Cem

Cem
Trainer

Ben jij op zoek naar een lichamelijke en/of mentale uitdaging, of juist naar extra structuur en balans? I am all yours!

Meer info

Ik ben van mening dat de mens als individu maar ook als onderdeel van een geheel pas kan groeien wanneer het uit haar of zijn comfort zone stapt. Samen met het team van Unity Gym begeleid ik mensen richting een vitaler lichaam en ’state of mind’.

Mijn naam is Cem ter Burg en ik ben 21 jaar oud. Al sinds jongs af aan draag ik een diepgewortelde passie voor sport en bewegen met mij mee. De lichamelijke en vooral ook mentale voordelen die het met zich mee brengt spreken natuurlijk boekdelen. Als voetballer zijnde ben ik altijd op zoek geweest naar sportspecifieke oefeningen die direct vertaalbaar zijn naar het voetbalveld. Zo heb ik mijzelf aangeleerd om ‘fitness’ vanuit diverse perspectieven te benaderen en zodoende verschillende trainingsleren toe te passen op elk uniek individu.

Nadat ik de kans kreeg om mijn rechtenstudie en voetbalcarriĂšre te combineren in Amerika is bij mij een innerlijk vuurtje gaan branden om ditzelfde te realiseren in Nederland. De cultuur binnen Amerika dat het maatschappelijke en het sportieve in het verlengde van elkaar liggen is iets wat bij Unity Gym ook heerst. Zodoende zijn wij voor eenieder toegankelijk, ongeacht achtergrond, hedendaagse situatie en uiteindelijke doelen. Dit was voor mij doorslaggevend om onderdeel uit te willen maken van dit team. To Create Unity!

Vaak wordt er gehamerd op het achtervolgen van een maatschappelijke carriÚre en gaat dit in veel gevallen ten koste van vitaliteit en sportiviteit. En wat blijft er over wanneer het op maatschappelijk vlak even tegenzit? De mens beschikt over zoveel talenten die vaak niet altijd worden ontplooid omdat er maar op één tak wordt gefocust. Naar mijn mening liggen er zoveel mogelijkheden binnen sport en bewegen omdat het ook op mentaal vlak enorm verrijkend is. Dit creëert een domino-effect dat zich op een positieve manier manifesteert in alles dat nog komen gaat! 

Ferenz

Ferenz
Trainer

Hoi, ik ben Ferenz. Met trots mag ik mededelen onderdeel uit te maken van het Unity Gym team. “We rise by lifting others” is iets waar ik heilig in geloof. Daarom gaan wij er samen voor zorgen dat jij je beste zelf kan zijn.

Meer info

Ik ben ervan overtuigd dat oprecht intermenselijk contact ons dichter bij de kern brengt; namelijk elkaar. Wanneer jij groeit, groei ik. Groei ik, dan groei jij. Vanuit deze gedeelde verbondenheid overstijgen we onszelf, waardoor we elkaars beste en meeste effectieve versie tot realiteit kunnen maken. Win – win voor iedereen! Benieuwd hoe ik jou ga helpen? Klik hieronder!

Fitness als sport beoefen ik inmiddels ruim 10 jaar. Hierbij heb ik ervaring op mogen doen als groepsles instructeur bij de Koninklijke Landmacht. Tijdens deze periode heb ik geleerd dat fysieke weerbaarheid belangrijk is, maar mentale gehardheid vele malen belangrijker. Iets wat echter als een paal boven water staat is het ultieme belang van kameraadschap boven alles. Het leven verandert continu. Op persoonlijk gebied, als sporter. Een constante factor die echter altijd is gebleven, waar ik altijd op heb kunnen vertrouwen, is de kracht die ik heb gewonnen uit de relaties en vriendschappen die zijn ontstaan door met anderen naar een gezamenlijk doel toe te werken. Deze kracht biedt resultaat voor iedereen, jong en oud.

Wat hierbij centraal staat is Ă©Ă©nheid. Als coach en cliĂ«nt, als individu en team. Zodat ik er kan zijn om jou te motiveren, ook – of juist – als jij het even niet ziet zitten. Op deze manier blijven we loyaal aan jouw doelen en sta je er nooit alleen voor.

Samen streven naar meer; dit is waar ik Ă©n Unity Gym voor staan!

Ferenz

Koos
Trainer

Mijn naam is Koos, sinds oktober aangesloten bij het team van Unity Gym.

Ik loop zelf al wat jaartjes mee in de fitness branche en ben trots om nu deel uit te maken van dit team.

Vanaf kinds af aan zelf druk met sport bezig geweest en het is voor mij dan ook wel passend dit te mogen uitdragen en mensen helpen met het bereiken van hun doelen.

Meer info

Waarom sporten voor mij zo belangrijk is, het is voor mij en velen met mij, een uitlaatklep geweest. En dat is het nog steeds!

Als kind ben je vooral bezig met het stuk sport en niet zo zeer lifestyle in ieder geval zo zag ik dat. Later realiseerde ik me dat het juist wel een lifestyle was alleen nog onderbewust. Zelf heb ik veel sporten gedaan waaronder een aantal vormen van vechtsport/zelfverdediging en teamsporten. Rugby was voor mij daarin wel een favoriet en dit had te maken met de mate van respect die de mensen op het veld hadden voor elkaar en ook richting bijvoorbeeld een scheidsrechter. Dat vind ik helaas in de andere balsporten steeds minder.

Helaas door wat hardnekkige blessures gestopt met rugby en toen toch weer eens gaan kijken bij de vechtsport/zelfverdediging. Krav Maga was wat volgde en daar ben ik nu zelf ook instructeur in. Ik vind het fijn om mensen iets te bieden waar ze wat aan hebben. Iets wat waarde brengt in hun dagelijks leven. Of dit nu fysiek of mentaal is, sport of voeding, als ik kan helpen doe ik dat graag.

Personal training brengt dit allemaal bij elkaar en ik vind daarin het contact met de mensen, de band die je opbouwt en de doelen die samen behaald worden een waardevol aspect in mijn eigen leven. Daar komt bij dat het mij voldoening geeft als ik zie dat iemand progressie boekt of duidelijk geniet en straalt van zijn of haar resultaten.

 • Rustige persoonlijkheid
 • Motiverend 
 • Eerst luisteren dan transformeren
 • Taak en doelgericht 
 • Mensen mens. 

Volg ons!