Vacature: Stagair Fitness

Volg jij een sportopleiding en ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage? Dan ben je bij UnityGym aan het juiste adres!

De stage

Unity gym is een sbb erkend leerbedrijf. Tijdens de stage zal je in de eerste maanden worden meegenomen in onze visie en manier van trainen. Je zult gevraagd worden om een steeds groter deel van de training op je te nemen. Na de eerste periode zal je steeds meer gaan werken met eigen klanten. Je zult steeds zelfstandiger trainingen gaan geven. Naast het leren hoe je personal training/groepstraining geeft zul je ook geholpen worden in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Je leert hoe je als persoon je eigen mentale en fysieke vitaliteit optimaal kan houden. Je zult zelf verantwoordelijk zijn voor het binnenhalen en behouden van je eigen stage klanten.

Over ons

UnityGym specialiseert zich in het maken van een oprechte connectie met hun leden. Wij onderscheiden ons vanuit onze visie door mensen voor het eerst écht laten ervaren hoe men het lichaam goed gebruikt. Het grotere deel van de Nederlandse bevolking en het huidige klantenbestand van UnityGym heeft zittend werk. Hierdoor zijn ze het contact met hun lichaam kwijtgeraakt. Naast deze doelgroep trainen wij uiteraard ook klanten met andere sport- en vitaliteitsdoelen.

Bekijk hier ook onze bedrijfsfilm van RTL-Z How it’s done & de trainer video van eigenaar Mike Amang

Enthousiast?

Leuk! Wij ontvangen graag je motivatie en CV op info@unitygym.nl. Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Mike Amang via 06 36 31 70 84.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

× Hoe kan ik je helpen?